Special: Kledingadvies voor een buikje

kledingadvies voor een buikje

Dit is vaak een van de grootste issues bij veel vrouwen en soms zelfs ook mannen. Het ‘buikje’, bij de een gaat het om een klein buikje bij de ander om een wat groter buikje. Dat maakt niks uit, iedereen kan zich er even ongemakkelijk door voelen en wil het liefst deze verdoezelen. Natuurlijk zijn er een aantal tips die wij je kunnen geven om dit probleem te verminderen, misschien ken je ze al. Hoe dan ook hier is wat kledingadvies voor een ‘buikje’!

Loosen it up

Draag je kleding niet te strak. Dit klinkt heel simpel maar toch komt het nog regelmatig voor dat ik over straat loop en iemand zie lopen waarvan ik denk: “maatje groter had ook niet verkeerd geweest”. Bekijk jezelf daarom kritisch in de paskamer spiegel. Het is natuurlijk ook niet zo dat je moet verdwijnen in je kleding, maar om dat buikje een beetje te verbergen moet je je kleding niet te strak dragen.

Zorg voor een goede basis

Ja, het gaat toch echt gezegd worden: corrigerend ondergoed. Je zal er niet ineens twee maten door afvallen, maar je wordt er zeker wel wat strakker en gladder door. Ideaal als je een mooie jurk aan wilt trekken en je vetrolletjes wilt wegwerken omdat de panty in je zij snijdt. Bovendien zijn er tegenwoordig hele mooie varianten dus hoef je echt niet meer in een huidskleurige oma onderbroek te kruipen.

Hoge tailles

Kies voor broeken en rokken met een hogere taille zodat je buik er nog net ‘in valt’. Hierdoor ben je meteen van het probleem zwembandje af. Het is geen gezicht als iemand met een maatje meer zich in die veel te lage heupbroek propt en aan alle kant komt er een vetrandje overheen. De hogere taille is daarom de perfecte oplossing.

De lengte is alles

Ook is het heel belangrijk dat je zorgt dat je shirt, blouse of trui lang genoeg is. Je wilt niet dat je buik zichtbaar is voor de hele wereld als jij in de supermarkt de bovenste pot doperwten van de plank pakt. Je kunt daarom kiezen voor tuniekjes, die zijn vaak wat langer of voor blouses die net op de heupen vallen. Test dit vooral ook uit als je een trui of een blouse past in de winkel.

Bekijk hier welke webshops kleding verkopen die uw buikje kunnen verdoezelen of shop gewoon de laatste mode! We hopen dat je iets hebt aan dit kledingadvies voor een buikje, ben je toch niet helemaal tevreden of wil je een andere special bekijken? Klik dan hier en bekijk onze andere probleem ‘issues’.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.