Special: Kledingadvies voor grote borsten

kledingadvies grote borsten

Veel vrouwen zullen jaloers zijn op jouw grote borsten, niet iedereen is namelijk gezegend met een grote boezem. Toch kunnen ze je soms behoorlijk in de weg zitten. Je wilt natuurlijk niet dat altijd alle aandacht gaat naar je borsten, daarom geven wij je kledingadvies voor grote borsten.

Niet te hoog, niet te laag

Je wilt niet dat het lijkt of je borsten op je navel hangen, maar je wilt ook niet dat ze uit je shirt rollen. Daarom is het belangrijk dat je een goede middenweg zoekt, een kleine v-hals is prima. Ronde halzen zijn uit den boze omdat deze je borsten nog breder maken. Een hoge col-trui is ook not done, hierdoor lijken je borsten alleen maar groter en voller.

Zwarter dan zwart

Zwart doet altijd slanker lijken, met een zwarte top lijken je borsten dus ook kleiner. Je kan ook een mooie zwarte blouse proberen. Een wijdvallende top, waarvan de stof een beetje los over je borsten valt is helemaal perfect. Bovendien slankt zwart ook je taille af waardoor je vrouwelijke figuur beter tot zijn recht komt en dat is precies wat we willen!

Taille problemen

Een tè hoge taille van een rok of broek, kan er voor zorgen dat de aandacht naar je borsten wordt getrokken. Een lagere taille is daarom beter. Aan de andere kant zorgt een getailleerd jasje er wel meer voor dat je lichaam in evenwicht is omdat je dan een zandloperfiguur creëert. Kijk daarom ook kritisch in de spiegel bij het kopen van een broek of rok.

Perfecte jeans

De perfecte jeans voor vrouwen met grotere borsten is de bootcut of de flared jeans. Een broek die van onder dus een beetje uitloopt, hierdoor wordt het evenwicht van je lichaam bewaard. Je bent dan namelijk breder van boven en breder van onder, mocht je toch geen afstand kunnen doen van je skinny jeans, accentueer dan je taille.

Bekijk onze webshop pagina om te zien welke webshops bh’s in grote maten verkopen of waar je natuurlijk andere leuke grote maten kleding kunt shoppen! We hopen dat je iets hebt aan dit kledingadvies voor grote borsten. Kon je niet helemaal vinden wat je zocht of wil je een van onze andere issues bekijken? Klik dan hier en bekijk onze andere kledingadviezen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.