Over ons

Wij zijn GroteMaten.nl een website speciaal gemaakt voor mannen en vrouwen met een grotere maat. Onze samenleving groeit, in grootte maar ook in maten. De gemiddelde maat in Nederland ligt momenteel op maat 42, wat betekent dat de helft van Nederland grote maten kleding draagt. Wij proberen een website aan te bieden waar deze mensen informatie kunnen vinden over belangrijke onderwerpen zoals: voeding, gezondheid, sport en mode.

Maar bovenal houden wij heel erg van mode en omdat wij weten dat het voor iemand met een grote maat kleding lastig kan zijn om leuke en hippe kleding te vinden, hebben we een grote maten webshop overzicht samengesteld. Of je nou op zoek bent naar grote maten bh’s, schoenen of misschien wel sportkleding, in het overzicht vind je bij welke webshops je dit kunt vinden.

En om je nog iets verder te helpen geven je op onze mode en kleding pagina ook nog wat advies en een aantal tips om jezelf van je beste kant te laten zien.

Neem rustig een kijkje op onze website en we hopen dat je vindt waar je naar op zoek bent. Heb je suggesties en/of vragen? Neem dan contact op.