Special: kledingadvies voor brede heupen

kledingadvies voor brede heupen

Niemand is perfect, we hebben allemaal onze plus- en minpunten. Ondanks houden we ontzettend veel van onze bootylicious Beyoncé en de prachtige Jennifer Lopez. Helaas hebben we niet allemaal een team van stylisten om ons heen en kunnen we misschien best wel wat hulp gebruiken. Brede heupen zijn namelijk super vrouwelijk, maar hoeven niet altijd alle aandacht op te eisen. Daarom hier wat tips en kledingadvies voor  brede heupen.

Accentueer de taille

Als je brede heupen hebt en wel een smallere taille dan is het belangrijk om daar de aandacht op te vestigen. Dit kun je doen door hoge taille rokken te dragen of jurkjes waar die zijn getailleerd. Het beste kan je dan kiezen voor een rok die geplooid is of wijder uitloopt. Vaak vinden mannen vrouwen met een figuur als dit juist super sexy. Door de aandacht naar de taille trekken ontstaat het bekende zandloper effect. Vrouwelijker dan dit kan niet!

De juiste jeans

Het is heel belangrijk als je bredere heupen hebt om de juiste jeans te dragen. De bootcut jeans is perfect voor dit figuur. Dat betekent dat je een jeans moet kiezen met wat wijd uitlopende pijpen. Mocht je dit nou verschrikkelijk vinden en ga je liever voor strak? Kies dan sowieso een donkerblauwe of zwarte jeans. Wit en heel lichtblauw zijn uit den boze voor iemand met bredere heupen omdat ze alleen maar dikker doen lijken.

Tip top

Omdat je de aandacht naar je bovenlichaam wilt trekken kun je kiezen voor een statement ketting of een andere opvallende eye-catcher. Kies vooral ook voor een wat langere top die tot halverwege de heupen valt, zo zijn deze een beetje bedekt. Als je namelijk een kortere top aantrek dat vallen de bredere heupen alleen maar meer op. Denk hierbij aan tuniekjes en blouses.

Bekijk hier de webshop pagina om te zien welke webshops de perfecte kleding bij jouw figuur verkopen! Hopelijk heb je iets gehad aan deze pagina met kledingadvies voor brede heupen. Toch niet helemaal wat je zocht of wil je kijken welke tips en tricks we hebben voor een andere veel voorkomende issue-zone? Klik dan hier en kijk verder.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.